Dag 1 på lägret

Då har vi gjort fösta dagen eller rättare sagt eftermiddagen på hundlägret. Idag har vi kört patrullstig, den går ut på att man ska gå efter en stig som i det här fallet var ca 700 meter långt.
Först kom vi fram till en lång mörk tunnel, i mitt fall stod det en full gubbe som var lite bråkig. Man skulle få ut honom därifrån då han var obehörig. Det gick kanon, efter det skulle vi gå över en bro som var över ett dagarna, väldigt högt. Efter den kom två trappor som vi skulle gå uppför, efter dom skulle vi hitta två olika föremål som låg gömda. Första var en spår pinne och det andra föremålet var en jacka. Hittade båda!
Efter dessa skulle vi hitta en figurant med hjälp av vindmarkering. Problemet här var att det hade blivit vindstilla så vi missade henne. 
Det sista var en person som var även här obehörig inne i en gympa sal, med allt vad det innebär. Innebandy sarg, bandyklubbor som han dessutom stod och veva med, fotbollar, det var även nedsläckt i hallen. Honom fick ut tillslut utan att det behövdes bita. Men det var nära.
Medans dom andra körde stigen så körde vi lite lydnad, eftersom jag var först så hann vi köra en hel del själva med det.
 
Imorgon är det tjänstbarhetsprov i både lydnad och i skydds. 
 
 
Världens största dalahäst i Avesta
 
Lydnadsträning

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0